LAVPRIS SQUASH 10 KG
Varenr.: 4311 42
Registrer deg eller logg inn for å se priser og bestille varer.
Squashen er som en svamp som trekker til seg alle smaker den er i nærheten av. Bruk den i supper, salater og wok. Squash er en selvfølge på grillen om sommeren, bare penslet med litt urteolje.
Opprinnelsesland Spania
-
Kvalitet
Squash skal være fast og blank uten flekker eller tegn til inntørking. Skallfargen er gul eller grønn. Fruktkjøttet er hvitt.
-
Kilde
Matvaretabellen 2022
-
Lagring
Squash lagres best ved 12-14 ºC. Den får kuldeskade under 10 ºC og bør derfor ikke oppbevares i kjøleskap. Squash tørker fort og har derfor kort holdbarhet.
-
Smak
Smaken er nøytral. Squash trekker til seg smak fra det den blandes med.
-
Helseeffekt
Squash kan godt inngå som én av de '5 om dagen' vi anbefales å spise, fordi den bidrar med små mengder av en rekke mineraler og vitaminer.
-
Bruksområde
Squash brukes naturell i salater, gryter og supper, men passer også i wok og frityr.
Næringsinnhold pr. 100g
- Energi kJ
- 148 kJ
- Energi kcal
- 36 kcal
- Fett
- 0,1 g
- Karbohydrater
- 2,2 g
- Énumettet fett
- 2,2 g
- Kostfiber
- 11 g
- Protein
- 1,3 g
- Folat
- 0,017 µg
- Kobber (Cu)
- 0,06 mg
- Betakaroten
- 0,213 µg
- Kalsium (Ca)
- 20 mg
- Flerumettet fett
- 0 g
- Jern (Fe)
- 0,3 mg
- Jod
- 0 µg
- Kalium (K)
- 248 mg
- Magnesium (Mg)
- 19 mg
- Niacin
- 0,3 mg
- Fosfor (P)
- 38 mg
- Vitamin A
- 18 RAE
- Vitamin B6
- 0,0006 mg
- Vitamin E
- 0,5 alfa-TE
- Sink (Zn)
- 0,3 mg
- Omega3
- 0,03 g
- Omega6
- 0,02 g
- Riboflavin
- 0,04 mg
Allergener
Fri for Gluten
Fri for Gluten (havre)
Fri for Brasilnut
Fri for Gluten (bygg)
Fri for Khorasanhvete
Fri for Gluten (hvete)
Fri for Melk
Fri for Mollusc
Fri for Gluten (rug)
Fri for Spelt
Fri for Sjømat
Fri for Fisk
Fri for Egg
Fri for Peanøtter
Fri for Soyabønner
Fri for Nøtter
Fri for Cashewnøtter
Fri for Hasselnøtter
Fri for Makadamianøtter
Fri for Mandel
Fri for Pekannøtter
Fri for Pistasjnøtter
Fri for Valnøtter
Fri for Sesamfrø
Fri for Selleri
Fri for Sennep
Fri for Sulfitt
Fri for Lupin