Bama Storkjøkken

De kompetente

Vi er opptatt av at kompetanse skal gjennomsyre hele organisasjonen, og at alle som er i kontakt med oss skal få en positiv opplevelse.

BAMA Culinary Team

Vår egen svært kompetente gruppe av kokker har noe til felles med poteten. De kan brukes til det meste. I tillegg til ren kokkelering og sunn matlaging driver de med kursing og opplæring, seminarer, forelesninger, smaking, produktutvikling, oppskriftsskriving, produktinformasjon, messestands og eventer. Denne gjengen utgjør ryggraden i BAMA Storkjøkkens ambisjon om alltid å ligge i forkant.

De norske kokkelandslagene

BAMA Storkjøkken er stolt hovedsponsor til de norske kokkelandslagene, og har utviklet et førsteklasses treningskjøkken for landslagene i våre nye lokaler på Nyland Syd i Oslo. Dette gir oss kortreist kompetanse i et langsiktig perspektiv. Vi har ekstremt kort vei til noen av landets dyktigste kokkekunstnere, samtidig som vi må passe på ikke å tråkke for mye i salaten deres. De skal tross alt sørge for å være blant verdens beste kokker til enhver tid. Men vi inviterer dem gjerne til å leke litt med oss når de har tid og mulighet.

Bocuse d'Or Norge

Bocuse d’Or Norge er en stiftelse som bistår norske kokker i veien mot Bocuse d'Europa og Bocuse d'Or i Lyon. Norge har opp gjennom årene sikret seg hele 7 gull, 3 sølv og 2 bronse totalt i mesterskapet. På medaljestatistikken er Norge nest beste nasjon i verden etter Frankrike. Som stolt sponsor bistår vi kokkene med de ypperste råvarer og støtte på veien frem mot målet.