Bama Storkjøkken

Fire nye år med Forsvaret

Etter en spennende periode er vi i BAMA Storkjøkken stolte av å få kunne fortsette å levere frukt, grønt og ferdigvaskede og spiseklare produkter til Forsvaret de neste fire årene.

 

Med hovedvekt og -fokus på pris, kvalitet og bærekraft, landet valget på en bærekraftig frukt- og grønt-leverandør som leverer sterkt på disse områdene. Avtalen omfatter landsdekkende leveranser til alle kjøkken og messer, skip som ligger til kai samt allierte styrker på øvelse i Norge.  

BAMA Storkjøkkens salgs- og markedsdirektør, Lene Alexandersen er stolt over å kunne forlenge samarbeidet med fire nye år:  

  • Vi er stolte over å levere frukt og grønt til forsvarsstyrkene. Forsvaret har over 16.000 ansatte som trenger sunn og god mat i tjeneste, sier Alexandersen. 

Forsvaret er en av de største innenfor offentlig sektor i landet og avtalen blir dermed et av BAMA Storkjøkken sitt største nedslagsfelt for kundegruppen unge mennesker. Ved å drive en påvirkning mot Forsvaret om å øke andelen frukt og grønt, får vi en stor mulighet til å påvirke unge mennesker til å spise mer frukt og grønt. 

 

Foto: Faksimile fra forsvaretsforum.no